Contact

Accountmanager binnendienst junior

Functieomschrijving

Werken als junior accountmanager binnendienst bij deze speler in de groensector betekent werken in een inspirerende werkomgeving waar jij – ook op maandag – met plezier naartoe gaat. Wie werkt bij deze organisatie, werkt bij een fleurig bedrijf tussen mensen met een grote passie voor hun vak. Ook werk je bij een duurzaam bedrijf met oog voor mens en milieu. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid is hier de norm en geen streven. Ter uitbreiding van het huidige team zoekt Antenna voor deze opdrachtgever een junior accountmanager binnendienst.

Het takenpakket:

  • In deze fulltime functie (32-40 uur) zorg jij ervoor dat door jouw commerciële en administratieve ondersteuning de inkoop en verkoop van planten aan de klanten (retailketens) zo soepel mogelijk verloopt.
  • Nog leuker: je gaat ook proactief meedenken en participeren in optimalisatie van de huidige werkzaamheden.
  • Ook ga je offertes voorbereiden en vult je klant specifieke tenders in.

Het bedrijf is de schakel tussen kwekers van kamer- en tuinplanten en de retail, met name grote Europese supermarktketens en sinds kort ook buiten Europa. Gevestigd in een prachtig duurzaam gebouw in Aalsmeer. Er wordt ingekocht bij telers en de collega's zorgen ervoor dat de planten het winkelschap in perfecte conditie bereiken. Het maatwerk dat wordt geleverd, is gebaseerd op jarenlange ervaring en grote kennis van de markt. In nauwe samenwerking met afnemers, plantleveranciers en veredelaars signaleert men trends en die worden omgezet in innovatieve, aantrekkelijke producten. Maar er is meer dan dat. Als groot bedrijf in de groene sector is men zich zeer bewust van de ecologische verantwoordelijkheid. Met de nieuwbouwpanden werd de ambitie om koploper te zijn op het gebied van groen ondernemen werkelijkheid. Duurzaamheid is hier geen marketingkreet, maar een dagelijkse realiteit. Duurzaamheid is de tweede natuur.

Wat is het aanbod?

Het bedrijf biedt jou een inspirerende werkomgeving waar jij met plezier naartoe gaat. Ook werk je bij een duurzaam bedrijf met oog voor mens en milieu. Het gaat om een vaste baan.

Verder bieden we je:

  • Een uitdagende rol van junior accountmanager binnendienst, waarin jij je talenten kunt inzetten.
  • Een plek in een jong en ambitieus team. De sfeer in het bedrijf is no nonsens.
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Elke maand een marktconforme beloning op je rekening. (Indicatie rond €2500,- / €2600,- bruto per maand)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling.
  • Leuke extra’s, zoals trainen met een personal trainer in de inpandige sportschool.
  • Cao Groothandel bloemen en planten is van toepassing.

Wat is jouw achtergrond en ervaring?

Je brengt een flinke dosis enthousiasme mee. Je hebt een Mbo / Hbo werk- en denkniveau. De Nederlandse, Engelse en Duitse taal beheers je in woord en geschrift. Al wat ervaring als junior accountmanager binnendienst opgedaan? Mooi meegenomen!

  • Je bent handig met MS-Office.
  • Jij ziet werk liggen en pakt het op, je kunt je flexibel opstellen en je werkt graag secuur.
  • Ervaring in de sierteelt branche is heel welkom.
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Is dit nu precies de baan die jij zoekt? Laat het ons weten en solliciteer via de sollicitatiebutton.

Locatie

Aalsmeer

JUSTIN recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.