Contact

Commercieel medewerker binnendienst

Functieomschrijving

Jij begeleidt op een effectieve en efficiënte manier het operationele en commerciële proces bij Louis Reyners. In het team van vier collega's delen zij graag al hun kennis met jou over klanten, orderprocessen en producten. Ieder van hen heeft expertise in het beheer van specifieke artikelgroepen en basiskennis van alle producten. Jullie zijn adviseurs voor de klant en administreren alles correct. De klanten komen uit binnen- én buitenland. Toegankelijk, nuchter en oprechtheid zal jullie samenwerking kenmerken. Hoe gaat jouw rol er uit zien?

Als Commercieel medewerker binnendienst zijn dit jouw taken:

  • Je hebt veel contact met (potentiële) klanten via e-mail en telefoon met betrekking tot orderafhandeling, vragen offertes en after sales.
  • Je verwerkt de gehele order in het systeem en volgt de logistiek op, inclusief leverdata en -condities, zodat de levering op de juiste bestemming aankomt. De orders komen via accountmanagers, het eigen e-commerceplatform of andere portalen.
  • Samen met de afdeling marketing en inkoop zorg je ervoor dat alles met betrekking tot het assortiment in orde is.
  • Je onderhoudt contact met leveranciers over producten, toepassingen en leveringen.

Een korte heads up over Louis Reyners:

Dit bedrijf is een importeur en distributeur van hijs-, hef- en valbeveiligingsproducten, zoals banden, takels en werkplaatsinrichting. Ze bestaan al meer dan 130 jaar en zijn gevestigd in Zaandam. Meer dan 600 klanten uit 26 landen bestellen bij dit bedrijf, waaronder het leger, klimorganisaties, de scheepvaart en de zware industrie. Ze staan bekend om onze korte lijnen op kantoor, integere adviezen en no-nonsense mentaliteit. Als je ervan houdt om meteen naar het magazijn of de werkvloer te gaan om met collega's te overleggen of de voorraad te controleren, zit je hier op je plek. Jong en oud zijn gemixt en de meeste collega's komen uit de regio en werken hier jaren.

Waarom jouw carrière bij Louis Reyners vervolgen?

Bij Louis Reyners heerst een goede sfeer en goede communicatie is belangrijk dus er wordt veel vanuit kantoor gewerkt. Ook om bv even een snelle check in het warehouse te doen qua voorraad. Kijkend naar jouw wensen kun je hier parttime of fulltime aan de slag, tussen 16-40 uur zijn mogelijk. De dagen vallen samen te bepalen in combinatie met een studie of privé leven. Je kunt hier parkeren bij het bedrijf. Verder kun je rekenen op de volgende voorwaarden:

  • Een goed salaris ​​​​​​2700 en 3200 euro bruto o.b.v. 40 uur. Gebaseerd op kennis en ervaring.
  • Jij krijgt 25 vakantiedagen en 6 adv dagen!
  • Er is een pensioenregeling waar je bij kan aansluiten waarbij de werkgever 2/3 betaald.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Opleidingen en trainingen om je kennis en kunde te vergroten op technisch en commercieel vlak krijgen hier een GO (for it) van het management!

Wanneer ben je een toevoeging voor het team?

Heb jij nog geen kennis van hijstechnieken en valbeveiliging, maar sta jij ervoor open om een echte kenner te worden? Dan is dit dé rol voor jou! Je zult technisch tiptop onderlegd worden door het team. Dus wilskracht om te leren staat voor op, maar kijkend naar jouw cv zullen we een blik werpen op:

  • Een professionele beheersing van de Engelse taal vanwege de internationale afzetmark.
  • Een afgeronde commerciële mbo/hbo opleiding.
  • Een goede stage als starter of enige werkervaring als medior van één tot drie jaar in (technisch) commerciële functies zoals bv op de sales support/ binnendienst/ customer service.

Zie jij jezelf aan de slag gaan als Commercieel medewerker binnendienst en wil jij de ins en outs leren van height safety en rope access? Solliciteer dan snel!

Locatie

Amsterdam

JUSTIN recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.