Contact

Personeels- en salarisadministratie Onderwijs

Functieomschrijving

Wat deze functie nou zo leuk maakt, is dat jij regelmatig bij klanten aan tafel zit. Belt de klant jou met een vraag of probleem, dan ga jij persoonlijk langs! Jij krijgt een eigen klantportfolio met bestuurders, directeuren en stafmedewerkers van diverse onderwijsinstellingen. Dit betekent dat je aan de slag gaat met ongeveer 700 salarisstroken (dit kan meer of minder zijn). Uiteraard ga jij aan de slag met de personeels- en salarisadministratie, maar het is meer dan dat; met jouw specifieke kennis ontzorg jij hen! Verder kom je terecht in een team van 10 collega's.

Jouw werkzaamheden:

  • Je vertaalt wet- en regelgeving voor jouw klant en vertelt wat dat voor zijn/ haar organisatie betekent.
  • Het maken van verbeterslagen in de administratieprocessen.
  • Je adviseert over hoe onder andere verzuim- en kwartaalrapportages completer kunnen.
  • Het behandelen van vraagstukken van jouw klanten.
  • Je denkt mee met klantvragen over onderwerpen als: Systeeminrichting, verlof, salarissen, nieuwe contracten en ziekteverzuimgegevens.


Meer over het bedrijf OOG:
OOG verzorgt voor een groot aantal besturen in het onderwijs de financiële administratie, de personeels- en salarisadministratie. Zij geven hun klanten inzicht en controle over hun financiële- en personele zaken, op een klantgerichte en persoonlijke manier. Dit wil zeggen; bij de klant aan tafel om korte lijnen en advies te kunnen bieden. Hierdoor zijn zij makkelijk benaderbaar en toegankelijk. Zij denken graag mee over hoe het efficiënter kan en bieden advies en ondersteuning op het gebied van onderwijs en jeugdhulp. Het gezellige hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam Nieuw-West, met open ruimtes en een grote bar hangt er een fijne sfeer, maar deze functie kan ook in Leiden worden ingevuld.

Arbeidsvoorwaarden

Hier krijg jij alle vrijheid en zelfstandigheid! Dit is een functie van minimaal 28 tot maximaal 36 uur. In deze tijden krijg jij ook de mogelijkheid om hybride te werken! Kom je naar kantoor dan is er eventueel parkeermogelijkheid op zo'n 5 minuten loopafstand. (De meeste collega's komen met de fiets of OV). Verder kun jij rekenen op de volgende voorwaarden:

  • Salarisindicatie tussen €4000.- €4600.- op basis van 36 uur.
  • 24 vakantiedagen, plus 44 uur bovenwettelijk verlof op basis van een voltijdse aanstelling (deze vakantie kun je opnemen tijdens schoolvakanties of in overleg 2 weken buiten deze vakantieperiodes).
  • Premievrije pensioenregeling met mogelijkheid tot vrijwillig bij sparen.
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer.
  • Thuiswerken wordt ondersteund, en je ontvangt een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag.
  • Budget voor professionele ontwikkeling.
  • Bedrijfsfitness! Een gedeelte van jouw abonnement wordt vergoed. Maar kom je sportief op de fiets is daar ook een plan voor!

Functie eisen

Jij bent communicatief sterk en bent in staat bestuurders en directeuren te adviseren en met ze mee te denken. Elke klant heeft een andere organisatie en hierdoor een andere behoefte, het is belangrijk dat jij hierop kunt inspelen. Verder zien wij het liefst dat beschikt over een PDL diploma. Daarnaast vragen wij het volgende:

  • Je hebt een mbo opleiding afgerond en een aantal jaar ervaring.
  • Je hebt actuele kennis over personeels- en salarisadministratie, en over de wet- en regelgeving op gebied van het onderwijs (PO en/of VO).
  • Je hebt (bij voorkeur) kennis van Raet Youforce en/of Visma.Net.

Wil jij bij OOG als personeels- en salarisadministrateur aan de slag gaan? Solliciteer dan nu via de knop!

Locatie

Amsterdam

JUSTIN recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.